YRITYKSEN KASVOT

YRITYKSEN KASVOT

YRITYKSEN KASVOT

uusi-profiili

Moikka.

Mun nimi on Sami. Olen työskennellyt noin 15-vuotta palomies-ensihoitajan ammatissa. Olen tämän yrityksen lempeä nokkamies. Olen jo uran alkutaipaleelta asti pitänyt ihmisten kouluttamisesta. Parasta kouluttamisessa on ihmisten tyytyväisyys, palaute ja hymy kun kaikki on mennyt putkeen. Vaikka olen vaatimaton ja nöyrä mies, niin voin sanoa, että me onnistumme koulutuksissa kovalla prosentilla. Voitte lukea palautteista lisää.

Mun tärkein filosofia on aistia miten koulutettavat haluaa oppia, mikä on hyvä tyyli opettaa ja miten saadaan tunnelmasta erinomainen. Olen itse melko kriittinen oppija. Itse en jaksa pätkääkään pitkiä powerpoint luentoja. Siksi me panostamme siihen, ettei koulutettavalla ole tylsää. Oikeastaan nämä monet asiat tulevat kouluttajan omasta persoonallisuudesta. Mielestäni ihmisille pitää olla ihminen. Meille kaikki koulutettavat on tosi tärkeitä. Meidän kursseilla kaikille annetaan mahdollisuus oppia turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä

Tule kurssilleimme kokemaan se tunne. Se on sellainen, jota suosittelet lähimmäisillesi sekä muille ihmisille. Kerrankin koulutus, jossa ei ole tylsää.

Me halutaan sinut meidän kursseille, koska olet tärkeä meille ja muille.

p.net-logo

Ensiapukoulutusta oikeilta pelastusalan ammattilaisilta

Scroll to Top